Sari la conținut

Creștere fulminantă, satisfacție garantată!

American Crispy by Gino

Suntem un brand autohton din România, operând dintr-o singură locație strategică. Echipa noastră numerosă și dedicată se implică să furnizeze un serviciu excepțional fiecărui client.


Pasionați de industria alimentară și de diversitatea gusturilor, ne-am dedicat să aducem excelență în fiecare produs pe care îl oferim. Înființată în 2018, compania noastră a crescut constant și a devenit recunoscută pe plan național. Ne mândrim să fim alături de clienții noștri, oferindu-le suportul de care au nevoie și produsele pe care le iubesc.


Ne menținem angajamentul ferm de a continua să servim alimente de înaltă calitate într-un mod convenabil și plăcut, consolidând astfel relația cu comunitatea.

După o perioadă intensă de cercetare și dezvoltare, American Crispy By Gino a perfecționat un proces de producție care se concentrează pe prospețime, calitate și gust. Folosind ingrediente de cea mai bună calitate și aplicând tehnici avansate de producție, reușim să satisfacem chiar și cele mai exigente preferințe culinare.

Căutare

Cart

Coșul tău este gol.

Din păcate, nu am găsit niciun produs în coșul dumneavoastră.

Continua cumparaturile