Sari la conținut

Breading American Crispy

Premixul American Crispy pentru strips, aripioare, copănele sau nuggets este o pudră fină albă care, în timpul prăjirii, se transformă într-o crustă aurie și crocantă, conferind preparatelor un aspect atrăgător și deosebit. Aderă perfect la carnea marinată cu condimentele American Crispy, oferind o panetare simplă și eficientă, fără a necesita alte ingrediente precum oul sau sosul bechamel.

Ambalat în cutii de carton de 15 kg, premixul este însoțit de o rețetă detaliată în format scris și un cod QR pentru acces rapid la un video instructiv. Această combinație oferă utilizatorilor toate instrumentele necesare pentru a obține rezultate excelente în bucătărie. Produsul trebuie păstrat într-un loc uscat și răcoros, ferit de razele directe ale soarelui, pentru a menține prospețimea și calitatea sa.

În plus, premixul American Crispy este versatil și poate fi folosit nu doar pentru panetarea cărnii, ci și pentru legume, peste și fructe de mare, oferind o crustă crocantă și delicioasă într-o varietate de preparate culinare.

Completează formularul și te vom contacta pentru un set de mostre GRATUIT!

Căutare

Cart

Coșul tău este gol.

Din păcate, nu am găsit niciun produs în coșul dumneavoastră.

Continua cumparaturile